Fysiomore Dongen

Doelstraat 16, 5101 PA Dongen, Nederland

Schrijf u in voor een pijnanalyse en gratis therapieplan

3 stappen naar directe pijnverlichting.
Schrijf u in en ervaar de volgende voordelen:

  • STAP 1: Houdings- en beweeglijkheidsanalyse van de rug
  • STAP 2: Persoonlijk therapieplan voor pijnverlichting
  • STAP 3: Ontdekkingssessie met Andullatietherapie op de ANDDUMEDIC Pro


3 stappen

Schrijf u snel in voor een gratis afspraak.

Heeft u nog vragen?
Bel gratis de infolijn: 085-0667801

Rob van den Wijngaart is manager van Fysiomore Dongen. Het geven van een persoonlijke behandelplan op maat is één van de troeven van de praktijk: behandelingen gebeuren individueel of in kleine groepjes. Je kan er onder meer terecht bij nek-, schouder- of rugklachten. Naast mobiliteit wordt ook de nodige aandacht besteed aan voeding en levensstijl.

Fysiomore Dongen is o.a. gespecialiseerd in:

• Dry needling • Medical taping • Shockwave therapie

Rob van den Wijngaart is manager van Fysiomore, waar je inderdaad méér vindt dan traditionele fysiotherapie. Bovendien biedt Fysiomore diensten aan op maar liefst 7 locaties: Breda, Dongen, Kerkdriel, Oosterhout, Raamdonksveer, Tilburg en Waspik. Een van de aangeboden specialisaties is Andullatietherapie. Naar aanleiding van een Andullatie-evenement in … mocht de HHP-redactie hem interviewen.

Meer dan klassieke fysiotherapie

Wie, om welke reden dan ook, belemmerd is in zijn mobiliteit heeft er alle voordeel bij beroep te doen op professionele hulp. Bij Fysiomore krijg je daarom een persoonlijk behandelplan op maat. De behandelingen gebeuren individueel of in groepjes. Allerlei uiteenlopende klachten, zoals nek-, schouder- of rugklachten kunnen verholpen worden bij Fysiomore. Naast mobiliteit wordt ook aandacht besteed aan voeding en leefstijl, eveneens belangrijke factoren voor een optimale gezondheid. In totaal stelt Rob meer dan 20 experts te werk.

Technologie binnen Fysiomore

Ook in de gezondheidszorg plukt men tegenwoordig de vruchten van technologische vooruitgang. Zo gebruikt Fysiomore de modernste technieken in hun aanbod: dry needling, echografie, EPTE therapie, medical taping, shockwave therapie, én… Andullatietherapie. Andullatie is een combinatie van mechanische trillingen en infraroodwarmte. Al bijna 20 jaar wordt deze methode gebruikt bij zowel particulieren als professionals. De therapie kent verbluffende resultaten voor pijnverlichting, mobiliteitsherstel, maar ook fysieke en mentale ontspanning.

Andullatie bij Fysiomore

Rob werd geattendeerd op het potentieel van Andullatie via een naburige praktijk. Vanuit zijn studie was hij al vertrouwd met de effecten van trillingen. Maar gezien de combinatie met infrarood is Andullatie toch wel heel speciaal. Het is een uitstekende ondersteuning tijdens het fysiotherapietraject.

 

Nu gratis inschrijven

De laatste 3 getuigenissen

Hinke van Weert

23.01.2019

"Naast fietsen, tuinieren en muziek maken, brengt ik ook de nodige tijd door op Facebook. Daar las ik voor het eerst iets over Andu..." Lees meer

Ruud Stap

14.01.2019

"Elke ochtend na het opstaan volg ik een programma en als dat programma nog een Andullatiesessie voorschrijft, ga ik er ‘s avonds w..." Lees meer

Inge Nederkoorn

05.12.2018

"De pijn van mijn nekklachten zorgde ervoor dat ik heel erg ging verkrampen en ontzettende hoofdpijn kreeg. Tijdens een bezoekje aa..." Lees meer