Aad de Mos gebruikt Andullatie voor spierherstel

Lees hier alles over hoe Aad de Mos in aanraking kwam met Andullatie.

“De ANDUMEDIC is een geweldige uitkomst voor mij!”

Biografie

Aad de Mos, voormalig toptrainer van onder meer Ajax en KV Mechelen, is ook na zijn actieve loopbaan nog topfit. Nu is hij vooral actief als voetbalanalist bij verschillende televisiestations, maar hij zorgt nog altijd goed voor zijn lichaam. "Toch merk ik dat mijn spieren zich minder snel herstellen na het sporten en de gewrichten gevoeliger worden. Om het herstel te stimuleren, gebruik ik de ANDUMEDIC, de Andullatiematras. Een geweldige uitkomst!"

PerformanceMijn weg naar Andullatie

Aad de Mos vierde zijn grootste successen als trainer van KV Mechelen. Met de Belgische club won de oefenmeester, naast het kampioenschap en de beker, in 1988 ook nog de Europa Cup II. In de finale van dat toernooi werd Ajax, de oude broodheer van Aad, verslagen. "Bij deze twee clubs heb ik erg mooie momenten beleefd en naam gemaakt. In mijn Amsterdamse periode werkte ik onder andere met Rijkaard, Vanenburg en Cruijff. Dat was natuurlijk schitterend om mee te maken."
Sneller herstellen
Na zijn loopbaan is de Zuid-Hollander intensief betrokken gebleven bij zijn voormalig werkgevers. "Ik ga nog regelmatig op bezoek bij de clubs. Steeds vaker trof ik dan, wanneer ik in de kleedkamer kwam, een ANDUMEDIC aan. Nieuwsgierig als ik ben, heb ik natuurlijk meteen gevraagd wat precies de bedoeling was van deze massagematras. Er werd mij uitgelegd dat voetballers door Andullatietherapie sneller in staat zijn te herstellen van een zware training of wedstrijd."

Meerwaarde
De interesse van de Mos was hiermee gewekt. "Naast mijn werk als voetbalanalist, ben ik nog steeds actief als individueel sporter. Vooral hardlopen en tennissen doe ik fanatiek. In de loop der jaren merk je wel dat je leeftijd begint te tellen en dat je spieren en gewrichten steeds minder snel herstellen na het sporten. Door gebruik van de ANDUMEDIC gaat dat proces voelbaar sneller. Het mooie ervan is ook dat je de Andullatiematras kunt gebruiken wanneer het voor jou het best uitkomt. De ANDUMEDIC is echt een meerwaarde voor mij gebleken!"