Aad De Mos

Bekijk hoe Aad De Mos in aanraking kwam met Andullatie

“De Andumedic is een geweldige uitkomst voor mij”

Biografie

Aad de Mos, voormalig toptrainer van onder meer Ajax en KV Mechelen, is ook na zijn actieve loopbaan nog topfit. De 68-jarige Hagenees, nu vooral actief als voetbalanalist bij verschillende televisiestations, zorgt nog altijd goed voor zijn lichaam. “Toch merk ik dat mijn spieren zich minder snel herstellen na het sporten en de gewrichten gevoeliger worden. Om het herstel te stimuleren, gebruik ik de Andumedic, het speciale andullatiematras. Een geweldige uitkomst.”

Ontvang een boek ter waarde van € 20

Wil graag in detail vernemen hoe Andullatie jou kan helpen? Vul dan je adres in waarop we het Andullatieboek kunnen toesturen. Helemaal gratis! Dit is jouw geschenk.


PerformanceMijn weg naar Andullatie

Aad de Mos vierde zijn grootste successen als trainer van KV Mechelen. Met de Belgische club won de oefenmeester naast het kampioenschap en de beker, in 1988 ook nog de Europa Cup II. In de finale van dat toernooi werd Ajax, de oude broodheer van de Hagenees, verslagen. “Bij deze twee clubs heb ik erg mooie momenten beleefd en naam gemaakt. In mijn Amsterdamse periode werkte ik onder andere met Rijkaard, Vanenburg en Cruijff. Dat was natuurlijk schitterend om mee te maken.”
Sneller herstellen
Na zijn loopbaan is de Zuid-Hollander intensief betrokken gebleven bij zijn voormalig werkgevers. “Ik ga nog regelmatig op bezoek bij de clubs. Steeds vaker trof ik dan, wanneer ik in de kleedkamer kwam, een Andumedic aan. Nieuwsgierig als ik ben, heb ik natuurlijk meteen gevraagd wat precies de bedoeling was van dit massagematras. Er werd mij uitgelegd dat voetballers door de andullatietherapie sneller in staat zijn te herstellen van een zware training of wedstrijd.”

Meerwaarde
De interesse van de Mos was hiermee gewekt. “Naast mijn werk als voetbalanalist, ben ik nog steeds actief als individueel sporter. Vooral hardlopen en tennissen doe ik fanatiek. In de loop der jaren merk je wel dat je leeftijd begint te tellen en dat je spieren en gewrichten steeds minder snel herstellen na het sporten. Door het gebruik van de Andumedic gaat dat proces voelbaar sneller. Het mooie ervan is ook dat je het andullatiematras kunt gebruiken wanneer het voor jou het best uitkomt. De Andumedic is echt een meerwaarde voor mij gebleken.”

Hoe kan Andullatie me helpen?

Doe onze snelle test en verneem exact hoe Andullatie jouw probleem kan verhelpen.

Start de pijntest

Vertel ons wat je van dit verhaal denkt.

Geïnteresseerd in Andullatie?

Ik heb het privacybeleid van hhp betreffende de verwerking van de persoonlijke gegevens gelezen, begrepen en aanvaard.