Zorg voor de zorgverlener

Persmededeling

HHP stelt meer dan 100 therapietoestellen ter beschikking aan zorgverleners
op afdelingen intensieve zorgen

Home Health Products, een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in medische therapietoestellen voor chronisch zieken, stelt meer dan 100 van hun toestellen ter beschikking aan zorgverleners tijdens deze coronacrisis. Het project heet “zorg voor de zorgverlener”.

Het bedrijf HHP uit Oudenaarde lanceert het project “zorg voor de zorgverlener” tijdens deze coronacrisis. Zorgverleners krijgen het steeds harder te verduren met het snel groeiend aantal besmettingen en ziekenhuisopnames. Met het project wil HHP meer dan 100 van hun ANDUMEDIC therapietoestellen in bruikleen geven aan verschillende afdelingen intensieve zorgen in ziekenhuizen over heel België en Nederland.

De vraag kwam van het Amphia ziekenhuis in Breda, dat momenteel het grootste aantal besmette patiënten opvangt en verzorgt. De enorme werkdruk en de vermoeidheid bij hun zorgverleners groeit dagelijks. Zo kwam de vraag of ze een paar toestellen ter beschikking konden krijgen. Ondertussen kreeg ook UZ Gent interesse in dit initiatief. Dankzij het therapietoestel kan de de zorgverlener dagelijks genieten van Andullatietherapie®, een therapie die hen ontspant, hun immuunsysteem verbetert en de doorbloeding en lymfedrainage stimuleert. Zo zouden ze sneller in staat zijn om fysiek en mentaal te ontspannen en te herstellen.

HHP is blij te kunnen helpen in deze onzekere tijden: “we zijn blij dat we met dit project ons steentje kunnen bijdragen aan de zorgsector. Aangezien we een bedrijf zijn dat gezondheid en welzijn hoog in het vaandel dragen, konden we niet anders dan op de aanvraag van het Amphia ziekenhuis in te gaan en nog verder te gaan dan enkel dat.” HHP geeft een 100-tal therapiesystemen ter beschikking aan de afdelingen intensieve zorgen in ziekenhuizen over heel België en Nederland.

Geïnteresseerd in het gebruik van onze therapietoestellen? Dien een aanvraag in via het aanvraagformulier. Wij contacteren u.

Nu gratis inschrijven