André Vellinga (Heerenveen)

Andullatie is een goede aanvulling en ondersteuning op de behandelingen die wij al aanbieden

“Andullatietherapie is een goede aanvulling op onze behandelingen”

Biografie

André Vellinga (58) groeide op onder de rook van Heerenveen. In 1983 rondde de Fries zijn opleiding Fysiotherapie af in Leeuwarden. “Wat mij vooral erg aansprak aan die studie was de combinatie van het praktische en theoretische en de omgang met mensen. Na mijn afstuderen kon ik aan de slag bij een praktijk in Heerenveen. Op die manier ben ik er een beetje ingerold. In 1996 deed zich plotseling de kans voor om een bestaande praktijk over te nemen. Dat was natuurlijk een unieke mogelijkheid.”

Ontvang een boek ter waarde van € 20

Wil graag in detail vernemen hoe Andullatie jou kan helpen? Vul dan je adres in waarop we het Andullatieboek kunnen toesturen. Helemaal gratis! Dit is jouw geschenk.


In de praktijkMijn weg naar Andullatie

Tijdens een beurs in Groningen maakte André jaren geleden voor het eerst kennis met andullatie. “Dat was een heel bijzondere ervaring. Helaas is het contact daarna verwaterd. Een tijdje geleden volgde er tijdens een bedrijfsdemonstratie een hernieuwde kennismaking. Ik zie de therapie als een goede aanvulling en ondersteuning op de behandelingen die wij al aanbieden. Vooral op het gebied van pijnverlichting en ontspanning is er voor andullatietherapie een belangrijke rol weggelegd.”

Hoe kan Andullatie me helpen?

Doe onze snelle test en verneem exact hoe Andullatie jouw probleem kan verhelpen.

Start de pijntest

Vertel ons wat je van dit verhaal denkt.

Geïnteresseerd in Andullatie?

Ik heb het privacybeleid van hhp betreffende de verwerking van de persoonlijke gegevens gelezen, begrepen en aanvaard.