Berdien Smeulders (Nijkerk)


Andullatie deed een wereld opengaan voor Berdien.

“Ik voel me weer een vrouw van 48!”

Biografie

Berdien kampt al jaren met fikse klachten aan haar nek en rug. Tijdens een weekendje in Egmond aan den Hoef kwam de toen 48-jarige voor het eerst in aanraking met Andullatietherapie. Het werd voor de Gelderse een ervaring om niet snel meer te vergeten: "Er ging een wereld voor me open. Na een halfuurtje op de ANDUMEDIC was ik voor het eerst sinds jaren weer eens pijnvrij. De matras biedt me voldoende verlichting om de dag pijnvrij door te komen!"

Ontvang een boek ter waarde van € 20

Wil graag in detail vernemen hoe Andullatie jou kan helpen? Vul dan je adres in waarop we het Andullatieboek kunnen toesturen. Helemaal gratis! Dit is jouw geschenk.


PijnverlichtingMijn weg naar Andullatie

Stijf en stram
Berdien verzorgt voor haar werkgever de financiële administratie: "Een kantoorbaan waarbij ik vooral veel zittend werk verricht. Daarnaast moet je bij het invoeren van gegevens steeds heen en weer kijken van je factuur naar het computerscherm. Mijn nek en rug moeten het daarbij flink ontgelden. Maar ook tijdens het waterwerk met de hond heb ik er veel last van. Na een aantal oefeningen worden mijn spieren stijf en stram. Het voelt alsof het kaarsje dan langzaam uitgaat."

Normaal functioneren
De demonstratie in Egmond aan den Hoef gaf Berdien weer hoop voor de toekomst. "Toch was ik in eerste instantie nog wel een beetje sceptisch. Was het de Andumedic die me verlichting bood of toch het weekendje weg? Daarnaast is het een hele investering. Ik besloot de massagematras nogmaals uit te proberen, dit keer in Harderwijk. Het effect was hetzelfde. Pure ontspanning en pijnverlichting. Door Andullatietherapie kan ik opnieuw redelijk normaal functioneren en voel ik me weer een vrouw van 48."

Hoe kan Andullatie me helpen?

Doe onze snelle test en verneem exact hoe Andullatie jouw probleem kan verhelpen.

Start de pijntest

Vertel ons wat je van dit verhaal denkt.

Geïnteresseerd in Andullatie?

Ik heb het privacybeleid van hhp betreffende de verwerking van de persoonlijke gegevens gelezen, begrepen en aanvaard.