Biony gebruikt Andullatie tegen fibromyalgie

Biony kan en wil de ANDUMEDIC niet meer missen:

“Ik kan me eindelijk weer pijnvrij bewegen!”

Biografie

Biony Harteveld was in haar jongere jaren bijna dag en nacht te vinden op de atletiekbaan. De 33-jarige inwoonster van Heerenveen, geboren en getogen in Cuba, spendeerde al haar vrije uurtjes aan hardlopen en gymnastiek: "Dat was écht mijn lust en mijn leven. Tot fibromyalgie het sporten onmogelijk maakte. Zelfs fietsen ging niet meer. Ik viel in het welbekende zwarte gat."

Ontvang een boek ter waarde van € 20

Wil graag in detail vernemen hoe Andullatie jou kan helpen? Vul dan je adres in waarop we het Andullatieboek kunnen toesturen. Helemaal gratis! Dit is jouw geschenk.


PijnverlichtingMijn weg naar Andullatie

Frustrerend
Als lijnoperator bij een groot zuivelconcern tilt en sjouwt Biony wat af. Dat ging haar echter steeds moeizamer af: "Ik bewoog heel stug en bukken was erg pijnlijk. Ik leek wel een vrouwtje van tachtig. Na een bezoek aan een een reumatoloog kreeg ik de zware diagnose: fibromyalgie. Ik heb van alles geprobeerd om van mijn klachten af te komen, maar niks hielp. Ook het sporten moest ik opgeven. Dat was heel frustrerend."

Onmisbaar
Door een vriendin werd de Friezin gewezen op de ANDUMEDIC: "In eerste instantie was ik sceptisch. Ik had al zoveel teleurstellingen moeten verwerken in mijn zoektocht naar pijnverlichting. Maar na een weekje uitproberen was ik overtuigd. Door Andullatietherapie kon ik voor het eerst in lange tijd weer een hele nacht doorslapen en was mijn pijn grotendeels verdwenen. Ik kan nu ook weer pijnvrij fietsen en bewegen. Dat geeft een heel fijn gevoel. Ik kan en wil de ANDUMEDIC niet meer missen!"

Hoe kan Andullatie me helpen?

Doe onze snelle test en verneem exact hoe Andullatie jouw probleem kan verhelpen.

Start de pijntest

Vertel ons wat je van dit verhaal denkt.

Geïnteresseerd in Andullatie?

Ik heb het privacybeleid van hhp betreffende de verwerking van de persoonlijke gegevens gelezen, begrepen en aanvaard.