Caroline slaapt beter en heeft weer levenslust

“Ik heb veel minder pijn en slaap ook veel beter.”


"Ik ontdekte een natuurlijke therapie die mijn rugproblemen enorm verlichtte, en mijn levenskwaliteit sterk verbeterde!"

Inleiding

Op haar 42ste heeft Caroline al een serieuze lijdensweg achter zich. Sommige mensen worden echt niet gespaard door het leven… In haar ongeluk heeft Caroline dan toch weer het geluk te kunnen rekenen op de onvoorwaardelijke steun van haar gezin. En bovendien ontdekte ze een natuurlijke therapie die haar klachten enorm verlicht.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Operaties

Caroline onderging meerdere operaties. Ten gevolge van een hersenoperatie kreeg ze blijvend last van migraine. Ze zegt zelf: “De rechterhelft van mijn hersenen is kapot. Ik kan niet meer tegen de drukte en heb veel zenuwpijn”. Bovendien kreeg ze ook nek- en rugproblemen. Haar rug werd reeds gefixeerd, maar momenteel vormen zich papegaaienbekken en een hernia die voor uitstralende pijn zorgt naar armen en benen. In de toekomst is een nieuwe operatie voorzien. Carolines leven kan je samenvatten als ‘overal en altijd pijn’. Alles wat ze doet gaat gepaard met pijn van ’s morgens tot ’s avonds.

Remedies

Uiteraard ging Caroline op zoek naar professionele hulp. Ze raadpleegde tal van dokters om te achterhalen wat er precies aan de hand was. Ze bezocht kinesisten, deed hydrotherapie, en kreeg natuurlijk ook klassieke medicamenteuze behandeling: pijnstillers, pleisters, morfine etc. Uiteindelijk ontdekte Caroline een therapie op basis van trillingen en infrarood: Andullatie. Op een evenement in Aartrijke kreeg ze alle informatie over Andullatie en na afloop mocht ze het Andullatietoestel een week lang uitproberen. Na die week miste Caroline haar toestel en wist dat ze haar therapie gevonden had.

Pijnverlichting

Caroline is heel tevreden : “Ik heb veel minder pijn en slaap ook veel beter. Kortom, ik heb terug levenskwaliteit. Belangrijk is ook dat ik minder medicatie neem, wat toch een enorm pluspunt is voor mijn lichaam. Ik ga tot 4x per dag op het toestel. Het is enorm rustgevend en die infraroodwarmte dringt heel diep binnen. Ik kan mijn ‘beestje’ dus niet meer missen. Als ze het wegnemen, zou ik heel boos worden. Ik raad deze therapie oprecht aan iedereen aan!”