David Ferrer

David Ferrer gebruikt Andullatie omdat hij last heeft van tendinitis

'Dankzij Andullatie blijf ik in topvorm'

Biografie

David Ferrer “el Hombre de Hierro” is een Spaanse toptennisser en heeft nu al een geweldig palmares. Maar zijn beste resultaat tot nu toe op een grandslamtoernooi heeft hij behaald in het enkelspel op de finale van Roland Garros in 2013. Hij heeft al 21 enkeltoernooien gewonnen.

Ontvang een boek ter waarde van € 20

Wil graag in detail vernemen hoe Andullatie jou kan helpen? Vul dan je adres in waarop we het Andullatieboek kunnen toesturen. Helemaal gratis! Dit is jouw geschenk.


PerformanceMijn weg naar andullatie

De Spaanse toptennisser David Ferrer kan prat gaan op een prachtig palmares en staat momenteel op nummer 5 van de ATP-ranking. Zijn onuitputtelijke energie en werkkracht brachten hem op het punt waar hij nu staat. Net als iedereen heeft ook hij soms te lijden van vermoeidheid en blessures. Thuis vertelt hij over zijn ervaringen met andullatie. Hij leerde de therapie kennen tijdens het ATP-tornooi van Barcelona. Hij doet beroep op andullatie omdat hij last heeft van tendinitis in de knieën. Het helpt hem de ontsteking te verminderen en beter te recupereren na zware wedstrijden. Dankzij andullatie blijft hij in topvorm. Op grond van eigen ervaring beveelt hij de therapie aan iedereen aan.

Hoe kan Andullatie me helpen?

Doe onze snelle test en verneem exact hoe Andullatie jouw probleem kan verhelpen.

Start de pijntest

Vertel ons wat je van dit verhaal denkt.

Geïnteresseerd in Andullatie?

Ik heb het privacybeleid van hhp betreffende de verwerking van de persoonlijke gegevens gelezen, begrepen en aanvaard.