Hinke van Weert

"De ANDUMEDIC geeft me de ontspanning die ik nodig heb!"

“We zijn een beetje verslaafd aan de ANDUMEDIC!”

Biografie

Het leven van Hinke kende de nodige ups en downs. Enkele jaren geleden kreeg ze te horen dat ze lijdt aan het syndroom van Sjögren, een aandoening waarbij de klieren van de slijmvliezen chronisch ontstoken zijn. Haar ziekte weerhoudt de geboren Friezin er niet van om samen met vriend Fokke volop van het leven te genieten. “Ik laat er niks voor. Bezig blijven is het beste medicijn. De ANDUMEDIC geeft me de ontspanning die ik nodig heb.”

PijnverlichtingMijn weg naar Andullatie

Alles geprobeerd
Hinke neemt ons mee terug naar haar kinderjaren. “De klachten begonnen toen ik drie jaar oud was. Vanaf dat moment ben ik eigenlijk nooit meer helemaal pijnvrij geweest. In de loop der jaren heb ik echt alles geprobeerd om mijn pijn te verlichten. Helaas zonder blijvend resultaat. Van het geld dat ik aan ontelbare behandelingen heb besteed, had ik een heel mooi huis kunnen laten bouwen.”

Dagelijks gebruik
Naast fietsen, tuinieren en muziek maken, brengt Hinke ook de nodige tijd door op Facebook. “Daar las ik voor het eerst iets over Andullatie. Na een thuisdemonstratie was ik verkocht. Zo ontspannen had ik me in lange tijd niet meer gevoeld! Ook Fokke is enthousiast. Hij heeft last van lage rugpijn. We gebruiken de ANDUMEDIC dagelijks. Je kunt wel zeggen dat we er een beetje verslaafd aan zijn geraakt. Het maakt de pijn draaglijker. En dat is maar goed ook, ik ben van plan honderd te worden.”