Inge gebruikt Andullatie voor nekklachten

"De ANDUMEDIC heeft me een stukje levenskwaliteit teruggegeven!"

Biografie

Inge kende al de nodige tegenslagen in haar leven. Zowel op fysiek als emotioneel vlak zat het haar niet altijd mee. Maar wie denkt dat de Noord-Hollandse bij de pakken neerzit, komt bedrogen uit: "Ik ben een echte levensgenieter. Ik heb een eigen huis, een tuin op het zuiden, een schat van een kanarie en een lieve familie. Wat kan ik me nu nog meer wensen?"

PijnverlichtingMijn weg naar Andullatie

Steeds moeizamer
Inge moest al op jonge leeftijd noodgedwongen een punt achter haar carrière zetten. Door ernstige nekklachten kon ze haar werk niet langer uitoefenen... "De pijn zorgde ervoor dat ik heel erg ging verkrampen en ontzettende hoofdpijn kreeg. Op latere leeftijd werd ook neuropathie in mijn voeten geconstateerd, waardoor het lopen steeds moeizamer ging. Tijdens het tuinieren, wat ik zalig vind, ben ik twee keer gevallen. Dan sluipt de angst er toch een beetje in."

Echt een genot!
Via haar dochter hoorde Inge voor het eerst van het bestaan van Andullatietherapie: "Tijdens een bezoekje aan Zandvoort had mijn dochter de HHP-winkel ontdekt. Ze vond het echt iets voor mij. Een dag later lag ik voor het eerst op de ANDUMEDIC. Dat was heel plezierig, en dan vooral het speciale programma voor mijn voeten. Mijn dochter en ik hebben er allebei eentje aangeschaft. Ik gebruik de matras nog meerdere keren per week. Het heeft me een stukje levenskwaliteit teruggegeven, echt een genot!"