Inge Nederkoorn (Haarlem)

De Andumedic heeft me een stukje levenskwaliteit teruggegeven

“De Andumedic heeft me een stukje levenskwaliteit teruggegeven”

Biografie

Inge Nederkoorn kende al de nodige tegenslagen in haar leven. Zowel op fysiek als emotioneel vlak zat het de 75-jarige inwoonster van Haarlem niet mee. Maar wie denkt dat de Noord-Hollandse bij de pakken neerzit, komt bedrogen uit. “Ik ben een echte levensgenieter. Ik heb een eigen huis, een tuin op het zuiden, een schat van een kanarie en een lieve familie. Wat kan ik me nu nog meer wensen?”

Ontvang een boek ter waarde van € 20

Wil graag in detail vernemen hoe Andullatie jou kan helpen? Vul dan je adres in waarop we het Andullatieboek kunnen toesturen. Helemaal gratis! Dit is jouw geschenk.


PijnverlichtingMijn weg naar andullatie

Steeds moeizamer
Inge moest al op jonge leeftijd noodgedwongen een punt achter haar maatschappelijke carrière zetten. Door ernstige nekklachten kon ze haar werk niet langer uitoefenen. “De pijn zorgde ervoor dat ik heel erg ging verkrampen en ontzettende hoofdpijn kreeg. Op latere leeftijd werd ook neuropathie in mijn voeten geconstateerd, waardoor het lopen steeds moeizamer ging. Tijdens het tuinieren, wat ik zalig vind, ben ik twee keer gevallen. Dan sluipt de angst er toch een beetje in.”

Echt een genot
Via dochter Audrey hoorde Inge voor het eerst van het bestaan van andullatietherapie. “Tijdens een bezoekje aan Zandvoort had ze de hhp-store ontdekt. Ze vond het echt iets voor mij. Een dag later lag ik voor het eerst op de Andumedic. Dat was heel plezierig en dan vooral het speciale programma voor mijn voeten. Mijn dochter en ik hebben er allebei eentje aangeschaft. Ik gebruik het matras nog meerdere keren per week. Het heeft me een stukje levenskwaliteit teruggegeven, echt een genot.”

Hoe kan Andullatie me helpen?

Doe onze snelle test en verneem exact hoe Andullatie jouw probleem kan verhelpen.

Start de pijntest

Vertel ons wat je van dit verhaal denkt.

Geïnteresseerd in Andullatie?

Ik heb het privacybeleid van hhp betreffende de verwerking van de persoonlijke gegevens gelezen, begrepen en aanvaard.