Jan gebruikt Andullatie voor CVS en ontspanning

Andullatietherapie voor de hele familie: "Ook mijn vrouw en kinderen gebruiken de ANDUMEDIC!"

Biografie

Het leven van Jan nam vijf jaar geleden een onverwachte wending. De 60-jarige inwoner van Duiven kreeg van zijn arts de diagnose chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS). Dat was echter geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten: “Naast puzzelen en lezen, trekken mijn vrouw en ik er graag samen op uit. Dat wil ik niet opgeven. Andullatietherapie maakt dit weer mogelijk. Mede door de Andullatiematras loop ik weer een stuk beter, én heb ik ook meer energie!”

Ontvang een boek ter waarde van € 20

Wil graag in detail vernemen hoe Andullatie jou kan helpen? Vul dan je adres in waarop we het Andullatieboek kunnen toesturen. Helemaal gratis! Dit is jouw geschenk.


Ontspanning en klachtenMijn weg naar Andullatie

Grenzen bewaken
Jan is werkzaam als kwaliteitsfunctionaris in een ziekenhuis. Elf jaar geleden werd hij getroffen door een herseninfarct: “Ik merkte daarna dat ik steeds minder energie had. Daarnaast ging ook het lopen een stuk moeizamer. Door het herseninfarct werd mijn rechterbeen slechter aangestuurd en gaat het slepen. De diagnose chronisch vermoeidheidssyndroom, verklaarde een hoop. De impact op de dagelijkse bezigheden en je omgeving is groot. Het is dan belangrijk om je grenzen te bewaken.”

Knoop doorgehakt
Tijdens een demonstratie in Harderwijk maakte Jan voor het eerst kennis met Andullatietherapie: “Dat was een prettige ervaring. Het massagematras had een ontspannende werking en zorgde voor meer energie. Ook het lopen ging weer een stuk beter. Om het helemaal zeker te weten, heb ik de matras eerst nog een keertje uitgeprobeerd. Daarna heb ik de knoop snel doorgehakt. Ook mijn vrouw en kinderen liggen bij klachten wel eens op de ANDUMEDIC. De hele familie heeft er zo profijt van.”

Hoe kan Andullatie me helpen?

Doe onze snelle test en verneem exact hoe Andullatie jouw probleem kan verhelpen.

Start de pijntest

Vertel ons wat je van dit verhaal denkt.

Geïnteresseerd in Andullatie?

Ik heb het privacybeleid van hhp betreffende de verwerking van de persoonlijke gegevens gelezen, begrepen en aanvaard.