Jeroen Wolff (Rijssen)

Door andullatietherapie vond ik de ontspanning en pijnverlichting die ik nodig had

“De Andumedic is een weldaad voor het lichaam”

Biografie

Muziek is voor Jeroen Wolff zijn lust en zijn leven. De 46-jarige inwoner van Rijssen zingt, speelt piano en heeft zijn eigen geluidsstudio. Klachten aan zijn rug en nek zorgden ervoor dat vooral het bespelen van zijn instrument steeds lastiger werd. “De houding achter de piano was erg belastend voor mijn gewrichten. Door de pijn werd mijn spanningsboog korter en korter. Dat zorgde voor de nodige irritatie. Door andullatietherapie vond ik de ontspanning en pijnverlichting die ik nodig had.”

PijnverlichtingMijn weg naar andullatie

Frustratie en chagrijn
Jeroen is in het dagelijks leven softwareontwikkelaar voor de overheid. In zijn vrije tijd brengt de Overijsselaar de nodige uurtjes door in zijn geluidsstudio. “Daar vind ik de rust en ontspanning die ik nodig heb. In de loop der jaren gooiden klachten aan mijn nek en rug echter steeds vaker roet in het eten. Elke beweging deed pijn. Het maken van muziek ging steeds moeizamer. Dat zorgde voor frustratie en chagrijn. Behandelingen bij verschillende specialisten hadden niet het gewenste effect.”

Prettig gevoel
Tijdens een demonstratie in Holten maakte Jeroen voor het eerst kennis met andullatietherapie. “Na een kwartiertje op het massagematras, voelde ik me erg ontspannen en had ik ook het idee dat mijn spierspanning was afgenomen. Dat gaf een heel prettig gevoel. De Andumedic geeft mij de rust en pijnverlichting die ik nodig heb. Ik gebruik het toestel dagelijks. Het meest ideale vind ik nog dat je er de deur niet voor uit hoeft. Je kunt er dag en nacht op. Het is echt een weldaad voor het lichaam.”