Koos van Arendonk (Molenschot)

Ik heb geen klachten, maar je moet ook niet wachten tot je klachten hebt.

“Andullatie maakt deel uit van mijn ochtendroutine”

Biografie

In tegenstelling tot de meeste Andumedic-gebruikers heeft de 78-jarige Koos van Arendonk uit Molenschot geen lichamelijke klachten. Op de vraag waarom hij het andullatiematras heeft aangeschaft, antwoordt hij met een glimlach: “Omdat het me goed doet. Ik heb geen klachten, maar je moet ook niet wachten tot je klachten hebt .”

Ontvang een boek ter waarde van € 20

Wil graag in detail vernemen hoe Andullatie jou kan helpen? Vul dan je adres in waarop we het Andullatieboek kunnen toesturen. Helemaal gratis! Dit is jouw geschenk.


VoorkomenMijn weg naar andullatie

Routine
Koos heeft de Andumedic een klein jaar en inmiddels maakt het systeem deel uit van zijn vaste ochtendroutine. “Ik begin de dag met een ontbijt en daarna ga ik eerst op mijn Power Plate. Vervolgens doe ik een programma op het andullatiematras.” De rest van de dag besteedt de oud-leraar en schooldecaan aan het luisteren van klassieke muziek, lezen of het werken in zijn tuin. Lachend: “Daarmee kom ik eigenlijk altijd tijd tekort.”

Gezond en goed
Vorig jaar oktober kwam Koos tijdens een demonstratie in Cultureel Centrum de Boodschap in Rijen in aanraking met andullatie. “Ik dacht: ik fiets er naar toe, want ik wilde het gewoon even uitproberen. Het deed me goed en het leek me wel wat. Ik heb meteen besloten het te kopen en fietste met een koopcontract op zak terug naar huis”, vertelt Koos. Hij vervolgt: “Ik heb geen klachten, maar je moet ook niet wachten tot je klachten hebt. Ik denk dat het gebruik van de Andumedic gezond en goed is. Bovendien is het altijd goed om in beweging te blijven.”

Een gemak
Kennissen hebben al wel eens van Koos’ matras gebruikgemaakt. “Ook zij vonden het aangenaam. Ik zou het matras absoluut aanbevelen bij andere mensen. Voor mij is het alleen niet gemakkelijk om onder woorden te brengen waarom. Het voordeel is in ieder geval dat je het in huis kunt halen, dat is een gemak.”

Hoe kan Andullatie me helpen?

Doe onze snelle test en verneem exact hoe Andullatie jouw probleem kan verhelpen.

Start de pijntest

Vertel ons wat je van dit verhaal denkt.

Geïnteresseerd in Andullatie?

Ik heb het privacybeleid van hhp betreffende de verwerking van de persoonlijke gegevens gelezen, begrepen en aanvaard.