Lex Bunnik (Amersfoort)

Ik maak ook zelf regelmatig dankbaar gebruik van de ANDUMEDIC.

“De Andullatietherapie was voor mij een fantastische ervaring“

Biografie

Praktijkeigenaar Lex Bunnik (55) is fysio- en manueel therapeut en vitaliteitscoach en wilde van kinds af aan al ‘dokter’ worden. “Ik was gefascineerd door alles wat met ziekte, gezondheid en vitaal zijn te maken heeft. In 1984 heb ik mijn fysiotherapiediploma behaald aan de Academie voor Fysiotherapie ‘Thim van der Laan’ in Utrecht. Daarna heb ik een sportgerichte verdieping gedaan en heb de opleiding manuele therapie afgerond, evenals haptonomie en NEI.”

Lex werkt binnen ‘Gezondzijncentrum Kaki’ prettig samen met een team van deskundige, gespecialiseerde fysio-, manueel- en haptotherapeuten en natuurgeneeskundigen. “In het centrum geven wij ook Bowentherapie, allerlei vormen van Ontspanningsmassage, Reiki, Meditatie- en Mindfulnesslessen, Biofotonen, MiHealth, APS en Bioresonantie en sinds kort dus Andullatietherapie.”

In de praktijkMijn weg naar Andullatie

“Tijdens de Internationaal Therapeutbeurs in Apeldoorn heb ik Andullatietherapie voor het eerst aan den lijve gevoeld”, vertelt hij enthousiast. “Dit was voor mij zo’n fantastische ervaring dat ik direct een Andumedic heb aangeschaft. Sindsdien integreer ik Andullatietherapie met veel plezier en succes in het behandeltraject van verschillende cliënten. Iedereen, niemand uitgezonderd, ervaart het als lekker ontspannend en meestal pijnverlichtend.” Ook zelf maakt Lex nog regelmatig dankbaar gebruik van het Andullatiesysteem. “Door de ontspanning en pijnverlichting durven mensen weer meer, zijn zelfverzekerder en kunnen weer actief bewegen. Ze kunnen dus de invaliderende neerwaartse spiraal omkeren. Niets is zaligmakend, maar ik verwacht wel dat Andullatie steeds vaker zal worden ingezet voor met name de behandeling van chronische pijnklachten en bij herstel na verhoogde werk- en sportinspanningen.”