Lia van Luinen (Lisse)

De massagematras geeft me een ontspannen en voldaan gevoel.

“Ik kan weer naar hartenlust fietsen en zwemmen”

Biografie

Lia van Luinen was jarenlang actief in de bloementeelt. De 71-jarige inwoonster van Lisse pleegde door het lange staan en de kou dagelijks een flinke aanslag op haar lichaam. “Vooral mijn onderrug kreeg het daarbij zwaar te verduren. De pijn werd steeds lastiger te verdragen. Ook mijn sociale leven ging er onder lijden. Tot ik de ANDUMEDIC ontdekte. De matras geeft me extra energie.”

PijnverlichtingMijn weg naar andullatie

Belemmering
Lia is constant in beweging. “Ik fiets en zwem heel erg graag. Daarnaast doe ik nog vrijwilligerswerk in het bejaardenhuis. Door de pijn in mijn onderrug werd ik steeds vaker belemmerd in mijn dagelijkse doen en laten. Een neuroloog stelde fibromyalgie en slijtage aan verschillende wervels vast. Verschillende injecties en pijnmedicatie sorteerden vervolgens weinig effect.”

Voldaan gevoel
De Zuid-Hollandse maakte op een demonstratieavond in Sassenheim voor het eerst kennis met Andullatietherapie. “Na een kwartiertje op de ANDUMEDIC, voelde ik me zo los en soepel. De massagematras gaf me een ontspannen en voldaan gevoel. Ik gebruik het toestel nog dagelijks. Daarvoor hoef ik de deur niet uit, echt ideaal. De matras verlicht mijn pijn en zorgt ervoor dat ik weer naar hartenlust kan fietsen en zwemmen.”