De ANDUMEDIC helpt Marianne Vos topprestaties neer te zetten

Marianne Vos over de betekenis van Andullatietherapie voor haar

 

 

“De Andumedic helpt me om topprestaties neer te zetten”

Biografie

Marianne is al jaren een succesvol wielrenster zowel in het baanwielrennen als in het veldrijden. De 32-jarige Brabantse sleepte meerdere kampioenschappen in de wacht op verschillende disciplines.

PerformanceMijn weg naar Andullatie

Zoals bijna elke topsporter, had ook Marianne last van blessures. Via haar fysiotherapeut hoorde ze over Andullatietherapie. Daar maakt ze nu dankbaar gebruik van: “De ANDUMEDIC helpt me om topprestaties neer te zetten.”

Wielerkoningin
Marianne Vos blinkt uit in elke discipline van het wielrennen: veldrijden, mountainbiken, wegwielrennen en baanwielrennen. Hoewel ze als persoon bescheiden is, laten haar overwinningen zien hoe succesvol deze wielrenster van Nederlandse bodem werkelijk is. Ze is onder andere tweevoudig Olympisch kampioene en ze veroverde meerdere Nederlandse -, Europese - en wereldtitels. Daarnaast voert ze sinds mei 2007 de mondiale wielerranglijst aan.

Topprestaties
Ondanks al haar topprestaties, had Marianne veel rugklachten. Via haar fysiotherapeut kwam ze in aanraking met Andullatietherapie. Hij beval haar de therapie aan, die op Marianne een zeer positieve uitwerking had. “In combinatie met de reguliere behandeling en manuele therapie bleek Andullatietherapie een heel goede en effectieve manier om van mijn klachten af te komen, om te ontspannen en om pijnvrij te kunnen fietsen. Uiteindelijk kon ik mijn rug weer volledig belasten tijdens trainingen en koersen.”

Mooie bijdrage
Het jaar 2013 stond voor Marianne Vos volledig in het teken van het wereldkampioenschap op de weg in Florence. De wielrenster ging op zoek naar een manier om weer top te kunnen presteren. “Door de ontspanning die de ANDUMEDIC me gaf, kon ik weer hele nachten doorslapen. Bovendien voelden mijn spieren weer los en ontspannen aan, waardoor ik pijnvrij kon fietsen.” Voor de derde keer in haar loopbaan kroonde de wielrenster zich in Italië tot wereldkampioene. “De ANDUMEDIC heeft daar een hele mooie bijdrage aan geleverd.”