Metrad-instituut

Het Metrad instituut bereikte opmerkelijke resultaten met Andullatie

'Het verbetert de bloedsomloop en bevordert weefselherstel'

Voorstelling

Het Metrad-instituut: geneeskunde en traumatologie ontmoeten elkaar dankzij het werk en de ervaring van het medisch team van Metrad.

Ontvang een boek ter waarde van € 20

Wil graag in detail vernemen hoe Andullatie jou kan helpen? Vul dan je adres in waarop we het Andullatieboek kunnen toesturen. Helemaal gratis! Dit is jouw geschenk.


In de praktijk

Spitsgeneeskunde toegepast op de sport

Metrad rekent onder meer op professionals zoals Dr. José Manuel Alonso, dokter bij de medische dienst van de Koninklijke Atletiekfederatie. Dr. Miquel Llobet, diensthoofd van de dienst traumatologie van de Teknon kliniek. Luis Badal, fysiotherapeut van de Spaanse Koninklijke Tennisfederatie. DR. Ana Isabel de la Torre, dokter van de voetbalclub Getafe. We bezochten het instituut onder leiding van Dr. Eduardo Sanchez Osorio, specialist pomologie en van de aandoeningen van het bewegingsapparaat, directeur van de groep ‚Ergodinamica' centra en hoofdpromotor van Metrad.

Ze werken met Andullatietherapie in hun dienst fysiotherapie en passen ze toe op verschillende pathologieën. Hetzij als specifieke behandeling, hetzij als ondersteunende behandeling voor de reabsorptie van oedemen en bloeduitstortingen, om de bloedsomloop te bevorderen en om specifieke klachtenbeelden te behandelen. Dat speelt een grote rol zodat later de specifieke therapeutische behandelingen voortijdig resultaten zouden opleveren. De behandeling is zeer heilzaam voor de stimulatie van de lymfatische drainage en de bloedtoevoer bij pathologieën zoals peesaandoeningen, ze verbetert de bloedsomloop en bevordert weefselherstel. Ze hebben ze met opmerkelijke resultaten toegepast op plantaire fasciitis.

Hoe kan Andullatie me helpen?

Doe onze snelle test en verneem exact hoe Andullatie jouw probleem kan verhelpen.

Start de pijntest

Vertel ons wat je van dit verhaal denkt.

Geïnteresseerd in Andullatie?

Ik heb het privacybeleid van hhp betreffende de verwerking van de persoonlijke gegevens gelezen, begrepen en aanvaard.