Ellen Heijn (Breda)

De belofte heeft de Andumedic absoluut waar gemaakt

“Onze kwaliteit van leven is verbeterd”

Biografie

Ellen Heijn en haar man hebben sinds anderhalf jaar een eigen Andullatiematras in huis. Ze hebben veel plezier van hun Andumedic en bevelen hem absoluut aan aan anderen.

PijnverlichtingMijn weg naar andullatie

Minder pijn
De heer en mevrouw Heijn lazen in De Gezondheidswijzer over de Andumedic. Tijdens de Pijnverlichtingsdagen kon je het matras uitproberen bij Mediplus in Breda. Mevrouw Heijn probeerde de Andumedic uit en was meteen verkocht. Ellen Heijn: “Mijn man en ik hebben de Andumedic aangeschaft omdat we vitaler willen blijven. De specialisten, die bij de demonstratie aanwezig ware, hebben ons uitstekend voorgelicht over wat we van het Andullatiematras konden verwachten. Het geneest mensen niet, maar het zorgt wel voor een betere kwaliteit van leven en kan pijn verlichten. Die belofte heeft de Andumedic absoluut waar gemaakt.”

Eenvoudig te gebruiken
Mevrouw Heijn maakt dagelijks gebruik van haar Andullatiematras: “Ik sta altijd wat krakkemikkig op, en na een sessie op de Andumedic beweeg ik een stuk soepeler. Het tijdstip waarop ik de Andumedic gebruik varieert. Mijn man gaat zo’n vijf keer per week op het Andullatiesysteem, meteen na het opstaan.” Het fijne aan het systeem vinden ze dat het zo eenvoudig is te bedienen. Ook de verschillende programma’s vinden ze erg plezierig. “Ik wissel ze af”, vervolgt mevrouw Heijn. Ze gebruikt het systeem ook als ze last heeft van haar onderrug. “Als het tegenwoordig in mijn rug schiet, ga ik meteen op de Andumedic. De pijn wordt dan meteen minder en ik kan weer beter bewegen.”