Nacer Chadli

Nacer Chadli gebruikt de ANDUMEDIC® voor deze reden

'Andullatie houdt mij vitaal'

Biografie

Nacer Chadli is een Belgische profvoetballer die momenteel bij Tottenham Hotspur FC voetbalt, evenals bij het nationale team van België.

Ontvang een boek ter waarde van € 20

Wil graag in detail vernemen hoe Andullatie jou kan helpen? Vul dan je adres in waarop we het Andullatieboek kunnen toesturen. Helemaal gratis! Dit is jouw geschenk.


PerformanceMijn weg naar andullatie

Nacer Chadli maakt gebruik van de andullatietechnologie om op topniveau bij Tottenham te blijven voetballen.

Als kind had Nacer Chadli veel bewondering voor Zinedine Zidane. Hij begon al heel vroeg met voetballen. Eerst thuis met zijn oudere broer, die amateurvoetballer was. Hij was toen 5 jaar en sindsdien had hij de microbe te pakken. De aanpassing aan Londen was niet makkelijk, omdat de mensen hier anders leven dan in België en Nederland. Hij kwam trouwens van Enschede, een klein Nederlands stadje. En dan kom je terecht in een miljoenenstad.

Het Engelse voetbal is ook anders dan in Nederland: fysieker, minder op techniek afgestemd. Nacer Chadli let op zijn gezondheid, vooral door verstandig te eten en voldoende te beweging. Maar hij gebruikt ook medische tools, zoals de ANDUMEDIC®. Het bevordert de recuperatie en hij slaapt er beter van. Het houdt hem vitaal. Dat is nodig, want ze spelen bijna om de drie dagen. Hiervoor is het apparaat uiterst geschikt. Hij heeft hem nu al enkele maanden en kan niet meer zonder.

Hoe kan Andullatie me helpen?

Doe onze snelle test en verneem exact hoe Andullatie jouw probleem kan verhelpen.

Start de pijntest

Vertel ons wat je van dit verhaal denkt.

Geïnteresseerd in Andullatie?

Ik heb het privacybeleid van hhp betreffende de verwerking van de persoonlijke gegevens gelezen, begrepen en aanvaard.