Rebecca en Monique Tomei (Zoetermeer)

Rebecca en Monique waren direct overtuigd van de werking

“Wij waren direct overtuigd van de werking”

Biografie

Rebecca (78) en Monique (45) Tomei uit Zoetermeer hebben beiden een andullatiesyteem aangeschaft voor thuisgebruik. Moeder Rebecca was direct overtuigd van de werking van de Andumedic. Toen dochter Monique het uittestte bij haar moeder thuis wist ze het zeker: “Ik moet een eigen systeem hebben.”

PijnverlichtingMijn weg naar andullatie

Rebecca kampt met diverse pijnklachten die veroorzaakt zijn door bestralingen die ze onderging nadat er kanker gediagnosticeerd werd. Toen ze hoorde over de Pijnverlichtingsdagen in Mijdrecht, besloot ze een afspraak te maken voor een proefligging.

Rebecca was direct overtuigd van de werking van het systeem en besloot er een aan te schaffen voor thuisgebruik. Toen Monique op de koffie kwam, was ze toch nieuwsgierig geworden naar de werking van de Andumedic. Na een sessie was ook zij overtuigd en besloot ze een eigen systeem aan te schaffen voor snellere recuperatie na het sporten. Monique: “Ook na een zware werkdag vind ik het heerlijk om even te ontspannen op de Andumedic.” Sinds de aanschaf maakt Monique vijf keer per week gebruik van het systeem. Rebecca zelfs dagelijks.

Aanrader
Beide dames raden het systeem aan. “Een goede vriend die bij mij langskwam na een stuk te hebben gefietst, ging erop liggen en voelde zich direct stukken fitter. Hij heeft er later zelf ook een aangeschaft”, vertelt Rebecca enthousiast.