Rinus Vonk (Spijkenisse)

Wij denken en verwachten dat Andullatie een goede aanvulling zal zijn op onze huidige therapieaanbod!

''Andullatie heeft een zeer positief effect!''

Biografie

Fysiotherapie Praktijk Waterland is al meer dan dertig jaar een begrip in Spijkenisse. Aan het roer staat Rinus Vonk. De praktijk is in de loop der tijd uitgegroeid tot een multidisciplinair gezondheidscentrum waar een team van specialisten voor u klaar staat. Rinus: "Wij zijn continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in ons vak en in bredere zin, in de gezondheidszorg."


Praktijk Waterland heeft een breed zorgaanbod onder één dak, doordat er diverse disciplines in het pand aan het Vlinderveen zijn gevestigd. Rinus: "Dit maakt het mogelijk om zorg op maat te leveren", legt Rinus uit. "Binnen de fysiotherapie-praktijk staat een team van veertien deskundige therapeuten voor u klaar. Ze hebben diverse specialisaties. Naast algemene fysiotherapie bieden we manuele therapie, haptotherapie, kinderfysiotherapie, oncologische fysiotherapie, dry needling en oedeemtherapie aan.

In de praktijkMijn weg naar Andullatie

Rinus legt uit hoe hij te werk gaat: "Als therapeut heb ik altijd gezocht naar het verband van de mens met zijn klacht of ziekte. Je krijgt daar alleen maar zicht op als je goed kijkt en luistert naar de klant. Je moet het grotere plaatje helder krijgen. Dat lukt alleen als de klant zich op zijn gemak en zich veilig voelt bij ons. Daar besteden we binnen de praktijk dan ook veel aandacht aan. Onze aanpak blijft niet onopgemerkt. De grootste fabrikant voor paramedische apparatuur, Enraf-Nonius, heeft ons uitgekozen als één van de twee praktijken in Nederland, die met de nieuwste apparatuur in het veld onderzoek mogen doen. Die blik op nieuwe methoden en technieken heeft er ook voor gezorgd dat we ons zijn gaan verdiepen in Andullatietherapie. Wij denken en verwachten dat dit een goede aanvulling zal zijn op ons huidige therapieaanbod."

Positief effect
"Zelf heb ik regelmatig last van migraine en mijn vrouw heeft fibromyalgie. Wij hebben de Andumedic uitgeprobeerd en hebben zelf ervaren dat Andullatie op deze beide klachten een zeer positief effect heeft. Andullatietherapie kan verlichting bieden aan klanten met chronische pijnklachten. Tevens helpt het om sneller te herstellen na (zware) fysieke inspanningen en kunnen mensen zich door de combinatie van Andullatie en infraroodwarmte goed ontspannen."