Simon Mignolet

Ontdek waarom Andullatie een positieve invloed heeft bij Mignolet

'Andullatie bevordert mijn herstelproces'

Biografie

Simon Mignolet is doelman bij Liverpool Football Club en de nationale ploeg van België. Hij begon zijn carrière bij STVV. Vervolgens werd hij voor drie jaar getransfereerd naar Sunderland om ten slotte bij Liverpool te gaan spelen. Inmiddels is hij hier reeds twee jaar.

Ontvang een boek ter waarde van € 20

Wil graag in detail vernemen hoe Andullatie jou kan helpen? Vul dan je adres in waarop we het Andullatieboek kunnen toesturen. Helemaal gratis! Dit is jouw geschenk.


PerformanceMijn weg naar andullatie

Hij kwam in aanraking met de ANDUMEDIC® via de hulptrainer van de nationale ploeg, Vital Borkelmans. Hij gebruikt de ANDUMEDIC® vooral na een zware training of na een wedstrijd om het herstelproces te bevorderen. Dankzij andullatie verloopt de recuperatie sneller, helpt ook bij rug- of nekproblemen. Hij doet het dagelijks, zo’n 15 à 20 minuten en hij ondervindt dat het een positieve invloed heeft op zijn evolutie in het voetbal. Na een andullatiesessie voelt zijn lichaam vitaler aan en is hij in staat tot betere prestaties op het trainingsveld of tijdens de wedstrijden. In feite kan hij de ANDUMEDIC® niet meer missen.

Hoe kan Andullatie me helpen?

Doe onze snelle test en verneem exact hoe Andullatie jouw probleem kan verhelpen.

Start de pijntest

Vertel ons wat je van dit verhaal denkt.

Geïnteresseerd in Andullatie?

Ik heb het privacybeleid van hhp betreffende de verwerking van de persoonlijke gegevens gelezen, begrepen en aanvaard.