Simon Mignolet gebruikt Andullatie voor een betere recuperatie

Ontdek waarom Andullatie een positieve invloed heeft bij Mignolet

'Andullatie bevordert mijn herstelproces'

Carrière Simon Mignolet

Simon Mignolet was doelman bij Liverpool FC van 2013 tot 2019 en zit vandaag nog steeds bij de selectie van de Rode Duivels. Hij begon zijn carrière Bij STVV in 2006 en tekende vier jaar later bij Sunderland. Daarna werd hij een gevestigde waarde bij de nationale ploeg. Inmiddels is hij doelman bij Club Brugge.

Ontvang een boek ter waarde van € 20

Wil graag in detail vernemen hoe Andullatie jou kan helpen? Vul dan je adres in waarop we het Andullatieboek kunnen toesturen. Helemaal gratis! Dit is jouw geschenk.


PerformanceMijn weg naar Andullatie

Simon Mignolet kwam voor het eerst in aanraking met de ANDUMEDIC via toenmalig hulptrainer van de nationale ploeg, Vital Borkelmans. Hij gebruikt de ANDUMEDIC vooral na een zware training of na een wedstrijd om het herstelproces te bevorderen. Dankzij Andullatie verloopt de recuperatie sneller en het helpt ook bij rug- of nekproblemen. Hij Andulleert dagelijks zo’n 15 à 20 minuten, en hij ondervindt een positieve invloed op zijn evolutie in het voetbal. Na een Andullatie-sessie voelt zijn lichaam vitaler aan en is hij in staat tot betere prestaties op het trainingsveld of tijdens de wedstrijden. Meer nog: hij kan de ANDUMEDIC niet meer missen.

Hoe kan Andullatie me helpen?

Doe onze snelle test en verneem exact hoe Andullatie jouw probleem kan verhelpen.

Start de pijntest

Vertel ons wat je van dit verhaal denkt.

Geïnteresseerd in Andullatie?

Ik heb het privacybeleid van hhp betreffende de verwerking van de persoonlijke gegevens gelezen, begrepen en aanvaard.