Sjoerd Sengers (Haaksbergen)

Fantastisch als je iemand die pijn heeft, verlichting kunt geven

”Ik verwacht dat Adullatietherapie binnen een aantal jaar een begrip wordt binnen de zorg in Nederland”

Biografie

In het centrum van Haaksbergen vindt u het moderne FysioCentrum Sengers. In de praktijk staat de cliënt centraal. Eigenaar en therapeut Sjoerd Sengers: “We hebben een open sfeer gecreëerd en bekijken samen met de patiënt de (oorzaak) van de klacht. De praktijk streeft ernaar om innovatief te zijn in de behandelmethodes die we aanbieden en dus kijken we continue naar nieuwe mogelijkheden binnen ons vakgebied.

Praktijkhouder Sjoerd Sengers (36) volgde zijn basisstudie fysiotherapie aan de Saxion Hogeschool in Enschede. “Daarna heb ik mij via verschillende studies verder verdiept in dit prachtige vak”, vertelt hij vol passie. “Zo heb ik een functionele osteopathiestudie gedaan en als mooie aanvulling daarop heb ik de viscerale therapieopleiding doorlopen. Hierdoor kan ik als behandelaar verder kijken dan alleen het bot en het spierstelsel. Ook pas ik dry neelding toe. Bij deze methodiek wordt direct de spier/pees behandeld, wat erg effectief is. Sinds dit jaar maken we ook gebruik van shockwave therapie. Dit is een revolutionaire behandeling voor pees- en spierklachten.

Ontvang een boek ter waarde van € 20

Wil graag in detail vernemen hoe Andullatie jou kan helpen? Vul dan je adres in waarop we het Andullatieboek kunnen toesturen. Helemaal gratis! Dit is jouw geschenk.


In de praktijkMijn weg naar Andullatie

Via een collega in het zuiden van het land maakte Sjoerd een half jaar geleden kennis met Andullatietherapie. “Hij was enorm enthousiast over wat Andullatietherapie voor zijn patiëntenbestand betekent. Hierdoor ben ik me gaan verdiepen in deze therapievorm en werd steeds enthousiaster. Het is toch fantastisch als je iemand die pijn heeft verlichting kunt geven, waardoor het leven weer een beetje meer de moeite waard wordt. “Ik verwacht dat Adullatietherapie binnen een aantal jaar een begrip wordt binnen de zorg in Nederland.”

Hoe kan Andullatie me helpen?

Doe onze snelle test en verneem exact hoe Andullatie jouw probleem kan verhelpen.

Start de pijntest

Vertel ons wat je van dit verhaal denkt.

Geïnteresseerd in Andullatie?

Ik heb het privacybeleid van hhp betreffende de verwerking van de persoonlijke gegevens gelezen, begrepen en aanvaard.